Lørdag d. 4. december 2021, Kl. 12:00 til kl. 16:00
Julemarked

Traditionen tro inviterer Gl. Holte Kirke til julemarked. I år bliver det den 4. december, lørdag før 2. søndag i advent. Vedbæk Garden spiller indenfor i kirken kl. 12.00, hvorefter Erik Carøe, en af sognets aktive borgere, holder tale og åbner markedet.
Der vil være boder med håndarbejde, kunsthåndværk, juledelikatesser, pileflet, læderarbejde, smykker, keramik, amerikansk lotteri, æbleskiver & gløgg, og meget mere. I konfirmandstuen er der engleværksted, og man kan købe honninghjerter, som konfirmanderne pynter. Hele overskuddet går til julehjælp i Gl. Holte Sogn.
I kirkerummet vil der være musik og underholdning, hvor vi starter med julefællessang kl. 12.30. Derefter er der underholdning ved Rudersdal Musikskole, sangerinden Rie Hagbard og piansiten Anders Mortensen underholder med julejazzevergreens og Trørødskolens børnekor går Luciaoptog.
Alle er velkomne, men bemærk, at der skal vises coronapas, hvis restriktionerne kræver det.