Begivenheden har allerede fundet sted.

Onsdag d. 13. oktober 2021, Kl. 18:30 til kl. 21:00
Line Knutzon
80 kr.
AFLYST! Mad & Meninger

I efteråret er der sat tre foredragsaftener på programmet. Bemærk, at det er nødvendigt at afhente og betale billet på kirkekontoret inden arrangementerne, enten kontant eller over MobilePay. Man kan også ringe til kirkekontoret og aftale en MobilePay (ikke på telefonsvarer!). Det er muligt alle hverdage mellem kl. 10.00 og 13.00, onsdag tillige mellem 15.00 og 17.00. Billetter kan også betales og afhentes på forhånd ved foregående foredragsaftener. Pris for måltid og foredrag: 80 kr. Drikkevarer kan købes.
Billetter købes senest mandag den 11. oktober kl. 13.00.

Line Knutzon: Moderne dansk dramatik

Det er en af landets mest centrale og originale moderne danske dramatikere, der besøger kirken denne aften. Line Knutzons dramaer tematiserer eksistentielle og politiske emner, og hun gør det i et sprog, som er energisk, fuldt af poetiske perler, humoristisk spiddende og absurd på en meget morsom måde. Line Knutzon har blandt andet skrevet Snart kommer tiden, Først bli’r man jo født, Guitaristerne, Camille Clouds brevkasse og serien om Måvens og Peder. I samarbejde med forfatterne Mette Moestrup og Naja Marie Aidt udgav Line Knutzon i 2014 bogen Frit Flet. Bogen er skrevet af de tre kvinder i fællesskab og er en blanding af mange genrer, heriblandt lyrik, prosa, dagbogsnotater og e-mails.