Begivenheden har allerede fundet sted.

Rudersdal Sommerkoncert med Rudersdal Kammersolister

Rudersdal Sommerkoncert med Rudersdal Kammersolister

Søndag d. 15. august 2021, Kl. 15:00 til kl. 16:30
Rudersdal Kammersolister
Billet á 130 kr.
Rudersdal Sommerkoncert  med Rudersdal Kammersolister

Klassikere og verdenspremierer

Den efterhånden klassiske koncertfestival Rudersdal Sommerkoncerter lægger denne eftermiddag vejen forbi Gl. Holte Kirke med et program af klassikere og kommende klassikere.
Man kan høre Mahlers smukke melankolske sats i a-mol for klaverkvartet og Robert Schumanns store brusende romantiske klaverkvartet i Es-dur. Derudover uropfører kammersolisterne et værk af den kvindelige aserbajdsjanske komponist, Franghiz Alizade, der, hvis coronareglerne tillader det, vil være til stede til koncerten. Hun er et stort navn, der samarbejder med verdens førende kunstnere, blandt andre stjerneviolinisten Hilary Hahn.
Der er også en dansk uropførelse på programmet, nemlig Glasperlenspiel for klavertrio af Thomas Agerfeldt, der har hentet inspiration i den legendariske roman af Hermann Hesse.
Rudersdal Kammersolister består af violinisten Christine Pryn, bratschisten Mina Fred, cellisten John Ehde. Manuel Esperilla sidder ved flyglet.

Koncerten transmitteres af DR P2.

Der kræves entré. Billetter á 130 kr. sælges via www.ticketmaster.dk. Resterende billetter sælges ved indgangen fra en time før koncerten starter.