Begivenheden har allerede fundet sted.

Onsdag d. 21. april 2021, Kl. 19:30 til kl. 21:00
Line Knutzon

Line Knutzon: Moderne dansk dramatik

Det er en af landets mest centrale og originale moderne danske dramatikere, der besøger kirken denne aften. Line Knutzons dramaer tematiserer eksistentielle og politiske emner, og hun gør det i et sprog, som er energisk, fuldt af poetiske perler, humoristisk spiddende og absurd på en meget morsom måde. Line Knutzon har blandt andet skrevet ’Snart kommer tiden’, ’Først bli'r man jo født’, ’Guitaristerne’, ’Camille Clouds brevkasse’ og serien om Måvens og Peder. I samarbejde med forfatterne Mette Moestrup og Naja Marie Aidt udgav Line Knutzon i 2014 bogen ’Frit Flet’. Bogen er skrevet af de tre kvinder i fællesskab og er en blanding af mange genrer, heriblandt lyrik, prosa, dagbogsnotater og e-mails.
Det er gratis at deltage, og tilmelding foregår på kirkens hjemmeside fra den 1. marts kl. 12.00.
Bemærk, at vi ikke kan garantere, at foredraget bliver gennemført, da coronasituationen endnu er uafklaret.