Julemarked lørdag den 4. december kl. 12.00 - 16.00

# Nyheder
Udgivet af Jannik Theilgaard, tirsdag d. 12. oktober 2021, kl. 18:22

Traditionen tro inviterer Gl. Holte Kirke til julemarked lørdag før 2. søndag i advent. Vedbæk Garden spiller i kirken kl. 12.00, hvorefter markedet åbnes. Kirken og kirkepladsen vil være omdannet til en markedsplads med salgsboder, arbejdende værksteder og levende musik. Der bliver solgt håndarbejde, kunsthåndværk, forskellige lækkerier og juledelikatesser, perlesmykker, pileflet, keramik, honninghjerter, som konfirmanderne personligt pynter, æbleskiver, og meget, meget mere. I kirkerummet vil der være levende musik ved Rudersdal Musikskole og Trørødskolens børnekor, selvfølgelig også med Luciaoptog. Desuden underholder sangerinden Rie Hagbard og pianisten Anders Mortensen med jazzjuleevergreens. Og som alle år er der amerikansk lotteri.
Hele overskuddet går til julehjælp i Gl. Holte Sogn.
Alle er velkomne, men bemærk, at der skal vises coronapas, hvis restriktionerne kræver det.