Koncert med Rudersdal Kammersolister

# Nyheder
Udgivet af Nanna Boye, mandag d. 25. juli 2022, kl. 11:50

Oplev Rudersdal Kammersolister, når de giver koncert i Gl. Holte Kirke torsdag den 11. august kl. 19.30. - Vi glæder os til at give koncert i Gl. Holte Kirke, både på grund af flyglet og akustikken, der er helt fantastisk til kammermusik, siger violinisten Christine Pryn.  Sommerkoncerter præsenterer en uropførelse af årets festivalkomponist, Katia Tchemberdji fra Rusland. Derudover kan man høre musik af to for mange nok ukendte romantiske komponister. Det er den svenske Amanda Röntgen-Maier (1853-1894) og polske Zygmunt Noskowski (1846-1909). De hører begge til inden for senromantikken, og musikken er storladen og fuld af gode melodier. Rudersdal Kammersolister er udsprunget af festivalen Rudersdal Sommerkoncerter og blev skabt af violinisten Christine Pryn på opfordring af den verdensberømte komponist Lera Auerbach. Ensemblet består af en række af Danmarks førende kammermusikere, der gennem flere år har markeret sig i både Danmark og udlandet. Besætningen er fleksibel, og musikerne optræder i forskellige konstellationer, så de kan tilpasse sig mange forskellige programmer og venues. Rudersdal Kammersolister er festivalens eget ensemble og har desuden givet en lang række koncerter i andre sammenhænge. Ensemblet består af violinisten Christine Pryn, bratschisten Isabelle Bania, cellisten John Ehde og pianisten Manuel Esperilla. DR - P2 optager koncerten i Gl. Holte Kirke, hvis du vil sikre dig en billet, kan det ske via Ticketmaster  - søg under 'overraskelseskoncert' , men man kan også købe billetter ved indgangen, kontant eller MobilePay.