Gudstjenestelisten

Søndag 4. maj 2014

2. s. e. påske

Forkyndelsen

Ordet Evangelium betyder Det glædelige budskab. Evangelierne findes i Det Nye Testamente. I Gl. Holte Kirke lægger vi vægt på den opfattelse, at budskabet rækkes til mennesker ganske gratis. Mesterskaber i tro findes ikke. Tro og tillid hænger uløseligt sammen. Det er ikke nogen præstation eller livsanskuelse for særligt religiøst anlagte. De er Guds gave til os mennesker.

Kristendom er derimod en livsforbindelse mellem Gud og mennesker. I kirken bliver vi klogere på, hvem vi selv er, og hvem Gud er. Når Jesus sagde Lad de små børn komme til mig, kom han ikke med et krav om, at de først skulle undervises for at fortjene Guds kærlighed. Han tog dem umiddelbart og velsignede dem.

I dåben bekræftes det, at vi alle er omsluttet af Guds kærlighed betingelsesløst. I gudstjenestens fællesskab omkring salmesang, tekstlæsning, prædiken, dåb og nadver ligger budskabet om, at det er Gud der tjener os. Derfor kan vi gå ud i hverdagen i tillid til, at han følger os og i vished om, at vi ikke er alene hverken i liv eller død. Gud er med os.

Efter søndagens gudstjeneste er der kirkekaffe i Stjernesalen

En gang i kvartalet er der Jazz-gudstjeneste i Kirken. Læs mere om jazz-gudstjenesterne her.

Kohavevej 81 2950 Vedbæk       Tlf. 4589 2231       info@glholtekirke.dk       © Gl. Holte Kirke 2005
Links til salmer og Bibelen

Den danske salmebog