Det sker i Gl. Holte kirke

kl. 19.30

Rudersdal Sommerkoncerter:

Nyt alter i Gl. Holte kirke

Så er det nye alter på plads i Gl. Holte Kirke. Hein Heinsens smukke gyldne alter er placeret midt i hovedskibet. På væggen bag alteret ses en dekoration som tunger af ild, Pinseunderet i moderne relief. Du kan læse Hein Heinsens ord om alteret her.

Prædikestol, samt knæfald har ligeledes fået en ny placering.

Kirkens døbefond er ligeledes ny, eller rettere Jørgen Dahlerups smukke dåbsfad har fået en ny fod, som er skabt af Claus Bjerring. Placeringen vil være foran alteret når der er dåb i kirken, men døbefonten kan ligeledes placeres i sideskibet.

Kirkens altersølv er skabt af Claus Bjerring, og du kan løse om altersølvet her.

Havsten Mikkelsens glasmosaik: "Den korsfæstede i natten" er placeret på bagvæggen i sideskibet

Kohavevej 81 2950 Vedbæk       Tlf. 4589 2231       info@glholtekirke.dk       © Gl. Holte Kirke 2005